Schrijfcoach zakelijk

Foutloze correspondentie

Vanwege de huidige drukte nemen wij in de maand juni geen opdrachten meer aan. Onze excuses hiervoor. Voor een opdracht die pas in juli of later uitgevoerd hoeft te worden, kunt u ons natuurlijk altijd benaderen.

De Schrijfdokter corrigeert je zakelijke correspondentie op spelling, grammatica, interpunctie en logische zinsbouw. Voor relatief lage kosten ben je verlost van al die taalkundige ellende. Kortom, je stuurt je Word-documenten eenvoudig in via de mail en maximaal 24 uur later krijg je ze gecorrigeerd en foutloos retour.

boek redigeren recensie“Voor veel ondernemers corrigeerden wij reeds de nodige zakelijke correspondentie. Ben je benieuwd naar enkele recensies van ondernemers die we onlangs hebben geholpen? Klik dan links op de duim!”

 

Eenmalige tekstcorrectie

Wanneer je ervoor kiest eenmalig gebruik te maken van onze diensten, dan gelden hiervoor de volgende tarieven.

 • Eenmalige correctie tot 1000 woorden  – € 0,030 per woord
 • Eenmalige correctie tot 3000 woorden – € 0,020 per woord
 • Eenmalige correctie tot 5000 woorden – € 0,015 per woord
 • Eenmalige correctie van meer dan 5000 woorden – €  0,012 per woord

 

Aanschaf eenmalig tegoed

Bij De Schrijfdokter is het mogelijk een tegoed (of een maximaal aantal woorden) te kopen dat je gedurende een halfjaar of een jaar kunt gebruiken. Gewoon wanneer het je het best uitkomt! Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Je betaalt bij aanvang eenmalig een bedrag.
 2. Je hebt een halfjaar of een jaar de tijd om het bedrag c.q. het aantal woorden te verbruiken.
 3. Wij houden exact voor je bij hoeveel woorden je nog tegoed hebt.
 4. Na de overeengekomen periode loopt deze dienst af en wordt NIET automatisch verlengd.

Heb je interesse in het kopen van een tegoed voor een halfjaar of een jaar? Kijk dan via de link Tarieven zakelijke correctieservice welke tarieven De Schrijfdokter hiervoor hanteert.

 

schrijfcoach

Abonnement – maandelijks

Ook is het mogelijk een maandelijks abonnement af te sluiten. Al vanaf € 50,- per maand ben je reeds verlost van alle fouten in je zakelijke correspondentie. Je kunt kiezen voor een contractperiode van 3, 6 of 12 maanden.

 1. € 50,- per maand – je kunt per maand maximaal 2.500 woorden ter correctie insturen.
 2. € 75,- per maand – je kunt per maand maximaal 5.000 woorden ter correctie insturen.
 3. € 100,- per maand – je kunt per maand maximaal 10.000 woorden ter correctie insturen.
 4. Na de overeengekomen periode loopt het abonnement af en wordt NIET automatisch verlengd.

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand het totaalaantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal woorden dat De Schrijfdokter uiteindelijk heeft moeten corrigeren. Het corrigeren van een tekst bestaande uit bijvoorbeeld 10.000 woorden kost in de basis dus altijd € 120,-. Ook als er weinig fouten in staan.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

 

Start nu met uw foutloze correspondentie!

Heb je interesse in onze diensten? Laat het ons weten via info@spellingscontrole.com. Of bel naar 06 – 14 87 45 86. We zien je vraag of opmerking met plezier tegemoet.