Boek redigeren

Boek redigeren – al voor € 0,012 per woord!

Wil jij graag een boek of manuscript zonder taalfouten? Laat dan je boek redigeren door De Schrijfdokter! Wij gaan met twee ervaren correctoren aan de slag en corrigeren het minutieus – woord voor woord en zin voor zin.

Wij doen als corrector al het werk. Dus na het terugsturen van het document hoef jij niets meer te doen. Natuurlijk is het wenselijk te checken wat wij hebben gecorrigeerd, maar in principe is al het werk door ons gedaan. Je manuscript kan linea recta naar de drukker of uitgever.

boek redigeren recensie

“Voor veel schrijvers corrigeerden wij reeds de nodige manuscripten. Ben je benieuwd naar enkele recensies van schrijvers die we onlangs hebben geholpen met hun boek? Klik dan links op de duim!”

Redigeren – basis

  1. Redigeren vindt plaats voor € 0,012 per woord.
  2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica, interpunctie en logische zinsbouw.
  3. Je document wordt door twee verschillende correctors beoordeeld.
  4. Als particulier betaal je géén btw.
  5. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Extra modules

  • Controle op opmaak – meerprijs is € 0,002 per woord. Hierbij kijken we onder meer naar het gebruik van spaties en spatieregels. Ook checken we (eventueel in overleg met de uitgever) het gebruik van tabs en onnodige ‘harde enters’.
  • Controle op verhaallijn – meerprijs € 0,002 per woord. Je tekst wordt gecorrigeerd op de juiste vermelding van personages en jaartallen. Tevens wordt de gehele logica van het verhaal gecheckt.

Hoe bespaar ik op een geredigeerd boek?

boek redigerenEen geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

Stuur ons je manuscript toe via ons regulier e-mailadres info@spellingscontrole.com. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 – 14 87 45 86.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin