Boek redigeren

Boek redigeren – op naar een foutloos manuscript!

Het uitgeven van een boek is vaak een kostbare zaak. Bespaar daarom direct op de eerste kosten. Hoe? Dat is vrij eenvoudig. Laat eerst een onafhankelijke corrector uw manuscript of boek redigeren. Stuur het daarna pas naar de uitgever Onze tarieven liggen doorgaans een stuk lager dan bij een uitgever.

Redigeren – basis

  1. Redigeren vindt plaats voor € 0,008 per woord.
  2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica en interpunctie.
  3. Er vindt controle plaats op een logische zinsbouw.
  4. Als particulier betaal je géén btw.
  5. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Extra modules

  • Controle op opmaak – meerprijs is € 0,002 per woord. Hierbij kijken we onder meer naar het gebruik van spaties en spatieregels. Ook checken we (eventueel in overleg met de uitgever) het gebruik van tabs en onnodige ‘harde enters’.
  • Controle op verhaallijn – meerprijs € 0,002 per woord. Je tekst wordt gecorrigeerd op de juiste vermelding van personages en jaartallen. Tevens wordt de gehele logica van het verhaal gecheckt.

Hoe bespaar ik op een geredigeerd boek?

boek redigerenEen geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

Stuur ons je manuscript toe via ons regulier e-mailadres info@spellingscontrole.com. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bij grote bestanden gelieve niet de uploadfunctie te gebruiken, maar alleen het reguliere e-mailadres. Als je bestand te groot is, komt het wellicht niet bij ons binnen.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

 

Wil je dat wij de eerste 1000 woorden gratis corrigeren? En wil je dan tot niets verplicht zijn? Benader ons dan via onderstaand contactformulier. Zo zie je direct hoe wij je manuscript corrigeren. 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)