Boek redigeren

Boek redigeren – al vanaf € 0,008 per woord

Het redigeren van een boek of manuscript is ons dagelijks werk. Spelfouten en grammaticale fouten mogen er absoluut niet in voorkomen. Daarom is het verstandig een onafhankelijke corrector in te schakelen die met een frisse blik je teksten bekijkt en redigeert. Laat je boek redigeren en bespaar direct honderden euro’s! Je kunt kiezen uit twee opties.

Redigeren – optie 1

 1. Redigeren vindt plaats voor € 0,008 per woord.
 2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica en interpunctie.
 3. Er vindt controle plaats op een logische zinsbouw.
 4. Als particulier betaal je géén btw.
 5. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Redigeren – optie 2

 1. Redigeren vindt plaats voor € 0,012 per woord.
 2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica en interpunctie.
 3. Er vindt controle plaats op een logische zinsbouw.
 4. Er wordt gekeken of de verhaallijn duidelijk en consequent is. Tevens checken wij je tekst op onduidelijkheden omtrent personages, jaartallen en gebeurtenissen.
 5. Als particulier betaal je géén btw.
 6. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Al zo’n 10 jaar redigeren en corrigeren wij boeken, scripties, manuscripten en zakelijke correspondentie. Doordat wij dagelijks met de Nederlandse taal bezig zijn, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van taal. Je boek wordt dus tot in de perfectie gecorrigeerd.

Belangrijke tip om te besparen

boed redigeren besparenEen boek uitgeven is een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

 

Kijk hier hoe De Schrijfdokter uw teksten corrigeert!

 

Redigeren/corrigeren in Word – je hoeft niets meer te doen!

boek redigerenWij redigeren en/of corrigeren je manuscript in Word middels de functie Wijzigingen bijhouden in het tabblad Controleren. Dus als de correcties zijn verricht, hoef je alleen maar op Wijzigingen accepteren te klikken. Je hoeft dus zelf helemaal niets meer te doen! Kijk voor gedetailleerde informatie hierover op Aanpassingen in Word.

Direct honderden euro’s besparen?

Stuur ons je manuscript toe via ons regulier e-mailadres info@spellingscontrole.com. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bij grote bestanden gelieve niet de uploadfunctie te gebruiken, maar alleen het reguliere e-mailadres. Als je bestand te groot is, komt het wellicht niet bij ons binnen.

 

Wil je dat wij de eerste 1000 woorden gratis corrigeren? En wil je dan tot niets verplicht zijn? Benader ons dan via onderstaand contactformulier. Zo zie je direct hoe wij je manuscript corrigeren. 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)