Boek redigeren

Boek redigeren – op naar een foutloos manuscript!

Wil je er zeker van zijn dat je boek of manuscript direct foutloos wordt gecorrigeerd? Laat je boek redigeren door De Schrijfdokter! Wij gaan met twee ervaren correctoren aan de slag met je document en corrigeren het minutieus – woord voor woord en zin voor zin. En ja, we nemen de tijd hiervoor. Maar dan heb je wel de garantie dat alle taalkundige aspecten zijn gecheckt en je beschikt over een foutloos document.

Redigeren – basis

  1. Redigeren vindt plaats voor € 0,012 per woord.
  2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica, interpunctie en logische zinsbouw.
  3. Je document wordt door twee verschillende correctors beoordeeld.
  4. Als particulier betaal je géén btw.
  5. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Extra modules

  • Controle op opmaak – meerprijs is € 0,002 per woord. Hierbij kijken we onder meer naar het gebruik van spaties en spatieregels. Ook checken we (eventueel in overleg met de uitgever) het gebruik van tabs en onnodige ‘harde enters’.
  • Controle op verhaallijn – meerprijs € 0,002 per woord. Je tekst wordt gecorrigeerd op de juiste vermelding van personages en jaartallen. Tevens wordt de gehele logica van het verhaal gecheckt.

Hoe bespaar ik op een geredigeerd boek?

boek redigerenEen geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

Stuur ons je manuscript toe via ons regulier e-mailadres info@spellingscontrole.com. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bij grote bestanden gelieve niet de uploadfunctie te gebruiken, maar alleen het reguliere e-mailadres. Als je bestand te groot is, komt het wellicht niet bij ons binnen.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

 

Wil je dat wij de eerste 1000 woorden gratis corrigeren? En wil je dan tot niets verplicht zijn? Benader ons dan via onderstaand contactformulier. Zo zie je direct hoe wij je manuscript corrigeren. 

Momenteel ondervinden we helaas problemen met de uploadfunctie. Mocht je je document niet kunnen uploaden, stuur je document dan via het e-mailadres info@spellingscontrole.com. Excuses voor het ongemak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)