Businessplan

Hoe schrijf ik een businessplan?

Als startende ondernemer zul je waarschijnlijk een businessplan moeten schrijven (in ieder geval in opdracht van de bank als je een financiering wilt krijgen). Maar wat is het eigenlijk en hoe schrijf je dan een businessplan? Heb je hulp nodig van een professioneel schrijver, vraag het dan aan De Schrijfdokter.

Als je op internet gaat kijken, dan is een stappenplan om een businessplan te schrijven al gauw gevonden. Dat is het probleem ook niet. Het probleem is dat het keurig op papier moet komen te staan. En daar zijn wij voor. Heb je jouw businessplannen allang in je hoofd, maar krijg je het niet voor elkaar het keurig op te schrijven? Dan horen wij het graag.

businessplan schrijven

Businessplan schrijven – Stappenplan

  1. Jij neemt contact met ons op.
  2. Hierna volgt een persoonlijk gesprek, eventueel op jouw werkplek waar dan ook in Nederland.
  3. Na dit gesprek beschikken wij over de noodzakelijke informatie om een businessplan te schrijven.
  4. Wij gaan aan de slag en het businessplan wordt geschreven.
  5. Het concept wordt je toegestuurd.
  6. Eventueel volgt er een correctieronde.
  7. Je businessplan voldoet nu aan de eisen.

 

Heb je al een businessplan en wil je het slechts laten controleren op spelling en grammatica, kijk dan zeker even op de pagina Zakelijke correctieservice. Daar staat exact wat we voor je kunnen doen en wat de tarieven hiervoor zijn.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

 

Of je nu een vrijblijvende vraag of een concrete opdracht hebt, neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 06 – 14 87 45 86 of mail naar info@spellingscontrole.com.