Over De Schrijfdokter

De Schrijfdokter – hoe, wat en waarom

De Schrijfdokter bestaat volgens de Kamer van Koophandel uit één persoon. Dat ben ik, Peter Kanters. Echter, ik kan alle werkzaamheden al lang niet meer in mijn eentje aan. Daarom heb ik me omringd met enkele kundige freelancers die me geregeld bijstaan. Ook zij zijn net als ik ervaren in het corrigeren van teksten. Uiteindelijk werken we met een team van 4 nauw samen om voor jullie het beste resultaat te realiseren.

Gedurende mijn studiejaren bleek al gauw dat ik beschikte over de zogenaamde talenknobbel. Na mijn havo/vwo besloot ik dan ook Nederlands te gaan studeren op de hogeschool in mijn woonplaats Tilburg. Na deze studie bleef het echter kriebelen en besloot ik een andere taal te gaan studeren. Het werd Russisch, en ik besloot mijn studie te gaan volgen aan de staatsuniversiteit van St. Petersburg. Zodoende verbleef ik enkele jaren in Rusland.

Na deze studie heb ik vijf jaar gewerkt voor een Nederlandse firma die handelde met Rusland. Dat duurde tot 2001. Al met al bleef de Nederlandse taal continu aan mijn mouw trekken. Dat heeft geresulteerd in mijn huidig ondernemerschap als tekstschrijver / corrector in de Nederlandse taal. Als tekstschrijver schrijf ik allerlei soorten teksten voor bedrijven. Dat kunnen websiteteksten zijn, maar ook persberichten, blogs en nieuwsbrieven.

Echter, vanaf 2008 besteed ik de meeste tijd aan het corrigeren van scripties van studenten. Het voelt prettig om jullie te kunnen helpen met het perfectioneren van je scriptie. Schroom niet mij te mailen of te bellen. De Schrijfdokter helpt je graag.