Scriptie nakijken

Scriptie nakijken – slechts € 0,008 per woord

Wil je er zeker van zijn dat je scriptie compleet foutloos is? Voor slechts € 0,008 per woord wordt je scriptie volledig ontdaan van alle taalfouten. Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter en profiteer direct van de voordelen.

scriptie nakijken groene boekje

Scriptie nakijken – wat zijn de voordelen?

 1. Kosten bedragen € 0,008 per woord
 2. Binnen 3 werkdagen gecorrigeerd retour
 3. Je betaalt géén btw
 4. Wij berekenen géén toeslag voor spoedopdrachten
 5. De Schrijfdokter hanteert de strenge 5-stappencontrole

Wat doen we voor u?

 1. Het verbeteren van spelfouten
 2. Het verbeteren van grammaticale fouten
 3. Het correct toepassen van leestekens (interpunctie)
 4. We zorgen voor een logische zinsbouw
 5. Indien nodig stellen we alternatieve formuleringen voor
 6. We signaleren een inconsistente manier van schrijven
 7. We signaleren onduidelijkheden, bijvoorbeeld onjuiste samentrekkingen van spreekwoorden en gezegdes
 8. We respecteren jouw schrijfstijl

Benader ons nu via onderstaand contactformulier, bel ons op 06 – 14 87 45 86 of stuur een mail naar info@deschrijfdokter.com.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@deschrijfdokter.com)

Heb je een spoedopdracht? Vraag ons dan direct naar de mogelijkheden. In negen van de tien gevallen zijn wij in staat je scriptie binnen 24 uur na te kijken. scriptie nakijken spoedDe Schrijfdokter rekent geen extra kosten voor een spoedopdracht. Daarom zijn we gemiddeld een kwart goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Check dus eerst goed wat de kosten zijn. Maak daarna een weloverwogen keuze.

Wij willen je document graag foutloos afleveren. Bevat jouw scriptie meer dan 20.000 woorden? Dan wordt het echter een lastig verhaal om dat binnen 24 uur te corrigeren.  Daarvoor hebben we minimaal twee werkdagen nodig. Kortom, laat ons weten wat je wensen zijn. Wij laten je dan snel weten wat we voor je kunnen doen.

Ben je in het bezit van een andersoortige tekst dan een scriptie? Ook dan kun je bij ons terecht voor een professionele tekst- en spellingscontrole. Raadpleeg ons eveneens als je op zoek bent naar een tekstschrijver. Bel 06 – 1487 4586 of mail ons op info@deschrijfdokter.com of neem contact op via het contactformulier.