Scriptie nakijken

Scriptie nakijken – al vanaf € 0,01 per woord

Wil je er zeker van zijn dat je scriptie compleet foutloos is? Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter! Je tekst wordt ontdaan van alle taalfouten en je profiteert direct van alle voordelen. En dat al vanaf € 0,01 per woord. En het mooie is… wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst! Je hoeft onze aanpassingen alleen maar even te checken en je bent klaar!

scriptie nakijken groene boekje

Scriptie nakijken – wat zijn de voordelen?

 1. Kosten voor correctie al vanaf € 0,01 per woord
 2. Binnen 3 werkdagen gecorrigeerd retour
 3. Je betaalt géén btw
 4. Wij berekenen géén toeslag voor spoedopdrachten
 5. De Schrijfdokter hanteert de strenge 5-stappencontrole

Let op! Telt je scriptie minder dan 5000 woorden, dan gelden andere tarieven. Zie hiervoor de pagina Tarieven Tekst redigeren.

 

Wat doen we voor u?

 1. Verbeteren van spelfouten
 2. Herstellen van grammaticale fouten
 3. Correct toepassen van leestekens (interpunctie)
 4. Zinsbouw controleren
 5. Indien nodig stellen we alternatieve formuleringen voor
 6. We signaleren een inconsistente manier van schrijven
 7. We herkennen onduidelijkheden, bijvoorbeeld onjuiste samentrekkingen van spreekwoorden en gezegdes
 8. Je schrijfstijl wordt gerespecteerd

Wil je je scriptie laten nakijken, benader ons dan via onderstaand contactformulier of bel ons op 06 – 14 87 45 86.

Momenteel ondervinden we helaas problemen met de uploadfunctie. Mocht je je document niet kunnen uploaden, stuur je document dan via het e-mailadres info@spellingscontrole.com. Excuses voor het ongemak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)

Heb je een spoedopdracht? Vraag ons dan direct naar de mogelijkheden. In negen van de tien gevallen zijn wij in staat je scriptie binnen 24 uur na te kijken. scriptie nakijken spoedDe Schrijfdokter rekent geen extra kosten voor een spoedopdracht. Daarom zijn we gemiddeld een kwart goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Check dus eerst goed wat de kosten zijn. Maak daarna een weloverwogen keuze.

Wij willen je document graag foutloos afleveren. Bevat jouw scriptie meer dan 20.000 woorden? Dan wordt het echter een lastig verhaal om dat binnen 24 uur te corrigeren.  Daarvoor hebben we minimaal twee werkdagen nodig. Kortom, laat ons weten wat je wensen zijn. Wij laten je dan snel weten wat we voor je kunnen doen.

Ben je in het bezit van een andersoortige tekst dan een scriptie? Ook dan kun je bij ons terecht voor een professionele tekst- en spellingscontrole. Raadpleeg ons eveneens als je op zoek bent naar een tekstschrijver. Bel 06 – 1487 4586 of mail ons op info@spellingscontrole.com of neem contact op via het contactformulier.

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin