Seo schrijven

Seo/zoekmachinevriendelijk schrijven

Wil je graag dat je tekst hoog scoort in de zoekmachines? Dan is zoekmachinevriendelijk schrijven (seo schrijven dus) vereist. Seo schrijven is niet meer dan het dusdanig inrichten van een stuk tekst, dat het door de zoekmachines – waaronder Google – wordt gewaardeerd en hoog in de zoekresultaten komt.

seo schrijven

Relevant en zoekmachinevriendelijk

Seo is een veelomvattend fenomeen. Alleen een goede en een zoekmachinevriendelijke tekst is vaak niet genoeg voor een hoge positie in Google. Echter, een goed geschreven tekst met relevante zoekwoorden op de juiste plek is er wél een wezenlijk onderdeel van. Als een tekst niet zoekmachinevriendelijk geschreven is, zal er nimmer een hoge score in de zoekresultaten worden bereikt.

Goed scoren in Google – hoe?

  1. Benader ons en wij bekijken de reeds geschreven teksten.
  2. Er zal een uitgebreide zoekwoordenanalyse plaatsvinden.
  3. We maken een eerste opzet; je teksten voldoen nu al aan de huidige geldende seo-regels.
  4. Laat ons weten wat je eventueel wilt aanpassen (de gratis correctieronde).
  5. Je tekst is nu op maat gemaakt en volledig zoekmachinevriendelijk.

Beschik je al over teksten die op een zoekmachinevriendelijke manier zijn geschreven, maar twijfel je of ze qua spelling en grammatica wel correct zijn? Laat het ons weten. Ben je benieuwd naar de tarieven voor het corrigeren van teksten, kijk dan op de pagina Zakelijke tekstcorrectie.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

 

We willen je graag meer vertellen over seo en zoekmachinevriendelijk schrijven. Deze materie is echter te veelomvattend om het even op deze pagina te vertellen. Benader ons gerust voor al je vragen. Bel ons op 06 – 14 87 45 86 en gebruik onderstaand contactformulier.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)