Spellingscontrole – Home

Spellingscontrole – vakkundig en betaalbaar

“Raadpleeg De Schrijfdokter voor een professionele spellingscontrole. Wij verrichten een deskundige controle op spelling, grammatica, interpunctie en zinsbouw.”

Te vaak komen we teksten tegen waarin het wemelt van de fouten. Dat is ten eerste voor je scriptie niet goed, maar ook voor je boek en voor al je zakelijke correspondentie is het absoluut funest. Komt een lezer te veel taalfouten tegen in de tekst die hij leest in een brief of op de website, dan verslapt de interesse of men haakt meteen af. Vanwege 10 jaar ervaring in spellingscontrole zijn uw teksten zijn bij ons in goede handen.

Vakkundig scriptie na laten kijken

Altijd foutloze zakelijke correspondentie

Uw manuscript tot in detail gecorrigeerd

 

Wat doet De Schrijfdokter voor u?

  1. Het verbeteren van spelfouten
  2. Het verbeteren van grammaticale fouten
  3. Het correct toepassen van leestekens (interpunctie)
  4. We zorgen voor een logische zinsbouw
  5. Indien nodig stellen we alternatieve formuleringen voor
  6. We signaleren een inconsistente manier van schrijven
  7. Tevens signaleren we onduidelijkheden, bijvoorbeeld bij onjuiste samentrekkingen van spreekwoorden en gezegdes
  8. We respecteren jouw schrijfstijl

De Schrijfdokter corrigeert je teksten en documenten met alle precisie. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten. Ook signaleren we de pijnpunten in de tekst. Geef uw scriptie, manuscript of uw zakelijke correspondentie met een veilig gevoel uit handen.

spellingscontrole schrijfcoachSpellingscontrole – snel en deskundig

Bij het verrichten van controles op spelling en grammatica proberen wij je document zo snel mogelijk gecorrigeerd retour te sturen. Bij scripties en een boek is dat afhankelijk van het aantal woorden. Als ondernemer moet je vaak snel schakelen. Daarom corrigeren wij je zakelijke correspondentie tijdens kantoortijden altijd binnen 24 uur.

Als een van de weinige aanbieders van deze service berekenen wij géén meerkosten bij een spoedopdracht. Dat scheelt je, als het gaat om het corrigeren van een scriptie, enkele tientjes per opdracht. Benader De Schrijfdokter voor een snelle en deskundige spellingscontrole.

 

Teksten met veel spelfouten zijn funest voor je scriptie of zakelijke correspondentie. Voorkom het. En benader De Schrijfdokter via onderstaand contactformulier. We zien je vraag of opmerking met plezier tegemoet. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)

 

scriptie nakijken linkedin scriptie nakijken facebook scriptie nakijken twitter