Tekst redigeren

Tekst redigeren – vanaf € 0,012 per woord

Laat je tekst redigeren op een professionele manier. Vanaf € 0,012 per woord wordt je document op vakkundige wijze ontdaan van alle fouten. Tijdens de correcties – van bijvoorbeeld een scriptie, plan van aanpak of verslag – letten wij op de spelling, de grammatica, het gebruik van leestekens en een logische zinsbouw. In het geval van een boek of manuscript kan ook de opmaak van het document of de verhaallijn meegenomen worden in de controles.

tekst redigeren

Waarom De Schrijfdokter?

Er zijn meerdere redenen om voor ons te kiezen. We zetten er enkele op een rij.

  • Wij zijn doorgaans goedkoper dan een andere corrector of uitgeverij.
  • Je document wordt altijd gecorrigeerd door een tweede lezer; een extra corrector dus.
  • Omdat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en is de communicatie helder.
  • Je hebt de zekerheid van een taaltechnisch optimaal document.

Tarieven

Hieronder tref je de tarieven voor eenmalige correcties. Het tarief is gebaseerd op het aantal woorden van je document. In een enkel geval wijken de tarieven af, dit is dan afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde teksten. Maar doorgaans is dit niet het geval.

  • Redigeren tot 1000 woorden – € 0,030 per woord
  • Redigeren tot 3000 woorden – € 0,020 per woord
  • Redigeren tot 5000 woorden – € 0,015 per woord
  • Meer dan 5000 woorden – € 0,012 per woord

Denk je dat je in de nabije toekomst vaker een document ter controle gaat insturen? Neem dan zeker even contact met ons op. De kans is groot dat we je dan een voordeliger tarief kunnen aanbieden. Of neem eerst eens een kijkje op de pagina Zakelijke Correctieservice. De opties die daar staan vermeld gelden ook voor particulieren.

 

tekst redigeren twitter tekst-redigeren-instagram tekst redigeren facebook boek-redigeren-you-tube tekst redigeren linkedin

 

Laat je tekst redigeren door De Schrijfdokter! Benader ons als we aan de slag mogen voor je. Heb je een andere (taal)vraag, ook dan kun je ons benaderen. Mail naar info@spellingscontrole.com of bel 06 – 14 87 45 86. We zien je bericht met plezier tegemoet. Binnen 24 uur reageren wij op je vraag of verzoek.