Zakelijke correspondentie

Op weg naar foutloze teksten

De Schrijfdokter zorgt ervoor dat je beschikt over zakelijke correspondentie zonder taalfouten. Voor relatief lage kosten ben je verlost van al die taalkundige ellende. Kortom, je stuurt je Word-documenten eenvoudig in via de mail en je krijgt ze gecorrigeerd en foutloos retour. Is dat niet prettig?

Is jouw webtekst foutloos? Zie deze 5 tips: - CreaTaal

Wat corrigeren wij?

 • spelling
 • grammatica
 • interpunctie (gebruik van leestekens)
 • logische zinsbouw

Maar wij checken eveneens op zaken die weliswaar niet direct foutief zijn, maar wel enige verbetering behoeven. Middels de opmerkingen in de kantlijn geven wij dit aan. Dan is het aan de opdrachtgever zelf om al dan niet mee te gaan met onze adviezen.

Indien gewenst bekijken we ook de opmaak van het document, maar daar zijn extra kosten aan verbonden, namelijk € 0,002 per woord. Deze controle heeft betrekking op onnodige spaties, onnodige witregels, afwijkende regelafstand en harde enters.

 

Nu een offerte aanvragen

Heb je al een tekst en wil je direct weten wat de kosten zijn? Klik op bovenstaande button en upload je document. Je krijgt dan binnen 24 uur een scherpe offerte in je mailbox. Voor meer informatie over onze standaardtarieven mag je even verder lezen op deze pagina.

Eenmalige tekstcorrectie

Wanneer je ervoor kiest om eenmalig gebruik te maken van onze diensten, dan geldt hiervoor een vast tarief van € 0,015 per woord. Het minimumfactuurbedrag bedraagt altijd € 15.

Aanschaf eenmalig tegoed

Bij De Schrijfdokter is het mogelijk een tegoed (of een maximaal aantal woorden) te kopen dat je gedurende een halfjaar of een jaar kunt gebruiken. Gewoon wanneer het jou het best uitkomt! Hoe gaat dit in zijn werk?

 1. Je betaalt bij aanvang eenmalig een bedrag.
 2. Je hebt een halfjaar of een jaar de tijd om het bedrag c.q. het aantal woorden te verbruiken.
 3. Wij houden exact voor je bij hoeveel woorden je nog tegoed hebt.
 4. Na de overeengekomen periode loopt deze dienst af en wordt NIET automatisch verlengd.

zakelijke correspondentie

Abonnement – maandelijks

Ook is het mogelijk een maandelijks abonnement af te sluiten. Al vanaf € 50,- per maand ben je reeds verlost van alle fouten in je zakelijke correspondentie. Je kunt kiezen voor een contractperiode van 3, 6 of 12 maanden.

 1. € 50,- per maand – je kunt per maand maximaal 2.500 woorden ter correctie insturen.
 2. € 75,- per maand – je kunt per maand maximaal 5.000 woorden ter correctie insturen.
 3. € 100,- per maand – je kunt per maand maximaal 10.000 woorden ter correctie insturen.
 4. Na één kwartaal is de dienst maandelijks opzegbaar.

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand het totaalaantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal woorden dat De Schrijfdokter uiteindelijk heeft moeten corrigeren.

Ook voor het corrigeren van je scriptie of boek/manuscript kun je ons benaderen. Wat betreft de taalregels gaat De Schrijfdokter altijd uit van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.