Zakelijke correspondentie

Op weg naar foutloze teksten

De Schrijfdokter zorgt ervoor dat je zakelijke correspondentie compleet foutloos is. Voor relatief lage kosten ben je verlost van al die taalkundige ellende. Kortom, je stuurt je Word-documenten eenvoudig in via de mail en je krijgt ze binnen 24 uur gecorrigeerd en foutloos retour. Is dat niet prettig?

Is jouw webtekst foutloos? Zie deze 5 tips: - CreaTaal

Wat corrigeren wij?

  • spelling
  • grammatica
  • interpunctie (gebruik van leestekens)
  • logische zinsbouw

Maar wij checken eveneens op zaken die weliswaar niet direct foutief zijn, maar wel enige verbetering behoeven. Middels de opmerkingen in de kantlijn geven wij dit aan. Dan is het aan de opdrachtgever zelf om al dan niet mee te gaan met onze adviezen.

Nu een offerte aanvragen

Heb je al een tekst en wil je direct weten wat de kosten zijn? Klik op bovenstaande button en upload je document. Je krijgt dan binnen 24 uur een scherpe offerte in je mailbox. Voor meer informatie over onze standaardtarieven mag je even verderlezen op deze pagina.

Foutloze teksten – eenmalig

Wanneer je ervoor kiest om eenmalig gebruik te maken van onze diensten, dan geldt hiervoor een vast tarief van € 0,03 per woord. Het minimumfactuurbedrag bedraagt altijd € 25.

zakelijke correspondentie

Foutloze teksten – abonnement

Ook is het mogelijk een maandelijks abonnement af te sluiten. Al vanaf € 50,- per maand ben je reeds verlost van alle fouten in je zakelijke correspondentie. Je kunt kiezen voor een contractperiode van 3, 6 of 12 maanden.

  1. € 50,- per maand – je kunt per maand maximaal 2.500 woorden ter correctie insturen.
  2. € 75,- per maand – je kunt per maand maximaal 5.000 woorden ter correctie insturen.
  3. € 100,- per maand – je kunt per maand maximaal 10.000 woorden ter correctie insturen.
  4. Deze dienst is maandelijks opzegbaar.

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand van het totaalaantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal gecorrigeerde woorden.

Ook voor het corrigeren van je scriptie of boek/manuscript kun je ons benaderen. Voor het realiseren van foutloze teksten gaat De Schrijfdokter altijd uit van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.