Blogs

Blog laten schrijven

Een blog laten schrijven is nuttig. Gelukkig zien steeds meer ondernemers in dat het schrijven van een blog je website/organisatie daadwerkelijk vooruit helpt. De vraag is echter: ga ik het blog zelf schrijven of besteed ik het uit? En ook belangrijk: wat zijn de kosten?

blog schrijven

Waarom een blog laten schrijven?

Een blog heeft in eerste instantie een informatieve functie. Je wilt de lezer informeren over een bepaald(e) product of dienst. Je hoopt daarmee dat je een nuttig contact met de lezer legt voor in de toekomst. Een blog heeft nog een andere interessante functie. Een goed geschreven blog kan er namelijk voor zorgen dat je website – of een van de pagina’s van je site – goed scoort in de zoekmachines. Kortom: redenen genoeg om het eens te proberen.

Uitbesteden?

Niet iedereen is een goede schrijver. Dat hoeft ook helemaal niet. Maar het is in dat geval wel raadzaam het schrijven van een blog uit te besteden. De Schrijfdokter schrijft al jaren blogs voor bedrijven uit uiteenlopende branches. Als ik de benodigde informatie van je krijg, ligt zakelijk succes op de loer. Wat kun je van mij verwachten:

  1. Een inhoudelijk correct blog (op basis van de verkregen informatie)
  2. Een foutloos blog (in perfect en prettig leesbaar Nederlands)
  3. Een blog met de juiste structuur (door de goede opbouw leest de lezer het gehele blog)
  4. Een blog dat is geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO)

Wat kost een blog laten schrijven?

Een goed blog laten schrijven is niet goedkoop. Alhoewel, een goed geschreven blog betaalt zich altijd terug. De tarieven verschillen, afhankelijk van je wensen:

  • Standaardblog – ong. 500 wrd. (geen SEO) – € 75
  • Zoekmachinevriendelijk blog – ong. 500 wrd. – € 100
  • Zoekmachinevriendelijk blog – ong. 500 wrd. (incl. zoekwoordenonderzoek) – € 125

Wil je graag een langer blog van ongeveer 800 woorden? Ook dat is mogelijk. Houd dan rekening met extra kosten. Bij een zoekwoordenonderzoek kijk ik welke zoekwoorden het meest passend zijn voor je blog. Ofwel: richten we ons op de massa? Of focussen we ons op een niche? En wat is de concurrentie op dat zoekwoord? Ik neem dit allemaal mee in het onderzoek.

Korting

  • Bij een afname van drie blogs geldt een korting van 10%.
  • Bij een afname van vijf blogs geldt een korting van 15%.
  • Bij een afname van tien blogs geldt een korting van 20%.

 

Maak werk van je ambities en benader De Schrijfdokter. Je kunt me bellen op 06 – 14 87 45 86 of mail naar info@spellingscontrole.com. Heb je reeds blogs geschreven en wil je ze slechts laten checken op spelling en grammatica? Kijk dan even op de pagina Zakelijke correctieservice voor de tarieven of vraag direct een offerte aan.