Boekpromotie

Profiteer van gratis boekpromotie

Op veel plaatsen op internet is het mogelijk om aan boekpromotie te doen. Maar in sommige gevallen is het kostbaar. En daarbij is het ook niet altijd duidelijk waar je advertentie komt te staan. Op de site van De Schrijfdokter is alles heel helder. En ook nog eens spotgoedkoop. In het kort de voordelen van het adverteren op onze site:

  • Zeer lage kosten.
  • Je krijgt op onze site je eigen pagina om je boek te promoten.
  • Kies je voor zes maanden adverteren (het is al mogelijk vanaf drie maanden), dan verdubbelen we gratis het aantal views dat je advertentie/banner krijgt naar 10.000 per maand).

boekpromotie

Kosten boekpromotie

Adverteren op onze site kan voor een periode van minimaal drie maanden. Je betaalt dan maandelijks € 25,- voor elke maand 5000 gegarandeerde views van jouw advertentie/banner. In totaal bedragen de kosten dus voor een kwartaal € 75,-. Echter, als je direct kiest voor zes maanden je boek promoten, dan krijg je van ons een interessante bonus. Lees verder!

Bonus

Als jij ervoor kiest om zes maanden te adverteren (dus voor € 25,- per maand), dan krijg je niet 5.000 views per maand, maar zelfs 10.000 views per maand. Voor hetzelfde tarief! Dat wil zeggen dat je maar liefst 60.000 gegarandeerde views krijgt voor slechts € 150,-. En dat zonder extra kosten. Interessant, toch?

Hoezo gegarandeerde views?

De Schrijfdokter werkt niet met een roulerend advertentiesysteem. Wij willen duidelijkheid bieden aan onze opdrachtgevers. Met een roulerend advertentiesysteem werkt dat nu eenmaal niet. Jouw advertentie krijgt een vaste plek op een of meerdere pagina’s die wij je van tevoren kenbaar maken. Zodoende kun je – als je dat zou willen – op elk moment controleren of je advertentie wordt weergegeven.

gratis boekpromotie

Google Analytics

Indien gewenst sturen we elke opdrachtgever van tevoren een overzicht uit ons Google Analytics-account. Hiermee kunnen we je laten zien hoe vaak de pagina’s worden bezocht waarop jouw advertentie komt te staan. Zo weet je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt.

Je eigen persoonlijke promotiepagina

Als je minimaal voor zes maanden adverteert bij ons, dan krijg je een persoonlijke promotiepagina op onze site. Heeft dat zin, hoor ik je denken. Ja, zeker! Want het is mogelijk om met deze pagina hoog te scoren in de zoekmachines. Onze website wordt door bijvoorbeeld Google goed gewaardeerd. Dat wil zeggen dat we met de juiste zoekwoorden (inclusief gedegen zoekmachineoptimalisatie) voor jou een top 5-notering proberen te realiseren. Al kunnen we dat natuurlijk niet beloven.

Ons aanbod in het kort

  1. Drie maanden adverteren voor € 75,- met 5.000 gegarandeerde views per maand.
  2. Kies je voor zes maanden, dan krijg je je eigen persoonlijke promotiepagina.
  3. Kies je voor zes maanden, dan krijg je gratis een verdubbeling van het aantal views, dus 10.000 per maand.

voordelen boekpromotie

 

 

 

 

Heb je een taalvraag, stel je vraag dan gerust aan De Schrijfdokter. Heb je een stuk tekst dat gecorrigeerd dient te worden, gebruik dan ons offerteformulier om een scherpe offerte te ontvangen. De Schrijfdokter hanteert altijd de taalregels en -richtlijnen van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.