Boekpromotie

Profiteer van gratis boekpromotie

Op veel plaatsen op internet is het mogelijk om aan boekpromotie te doen. Maar in sommige gevallen is het kostbaar. En daarbij is het ook niet altijd duidelijk waar je advertentie komt te staan. Op de site van De Schrijfdokter is alles heel helder. Het is ten eerste spotgoedkoop. En ten tweede volledig transparant.

boekpromotie

Kosten boekpromotie

Adverteren op onze site kan voor een periode van minimaal zes maanden. Je betaalt dan maandelijks € 25,-  voor elke maand 5000 gegarandeerde views van jouw advertentie/banner. In totaal bedragen de kosten dus voor een half jaar € 150,- voor in totaal 30.000 gegarandeerde views. Echter, als je ervoor kiest om gedurende twaalf maanden je boek te promoten, dan krijg je van ons een bonus. Lees verder!

Bonus

Als jij ervoor kiest om een geheel jaar te adverteren (dus voor € 25,- per maand), dan krijg je van De Schrijfdokter een verdubbeling van het aantal gegarandeerde views. Dat worden dan 10.000 views per maand. Dat wil zeggen dat je gedurende dat jaar adverteert met maar liefst 120.000 gegarandeerde views. En dat zonder extra kosten. Interessant, toch?

Hoezo gegarandeerde views?

De Schrijfdokter werkt niet met een roulerend advertentiesysteem. Wij willen duidelijk bieden aan onze opdrachtgevers. Met een roulerend advertentiesysteem werkt dat nu eenmaal niet. Jouw advertentie krijgt een vaste plek op een of meerdere pagina’s die wij je van tevoren kenbaar maken. Zodoende kun je – als je dat zou willen – op elk moment controleren of je advertentie wordt weergegeven.

gratis boekpromotie

Boekpromotie middels Google Analytics

Omdat we graag duidelijkheid bieden, sturen we elke opdrachtgever van tevoren een overzicht uit ons Google Analytics-account. Hiermee kunnen we je laten zien hoe vaak de pagina’s worden bezocht waarop jouw advertentie komt te staan. Zo weet je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt.

Schrijversomgeving

Op onze site komen voornamelijk mensen die iets met taal hebben. Zij belanden op onze site omdat zij op zoek zijn naar een antwoord op een taalvraag. Deze mensen hebben doorgaans affiniteit met taal en zijn dus mogelijk geïnteresseerd in een goed boek. Dat is voor jou prettig om te weten! Want wat heb je eraan als je advertentie wordt gelezen door mensen die niet tot je doelgroep behoren?

voordelen boekpromotie

In het kort nog even alle voordelen van boekpromotie bij De Schrijfdokter:

  1. Zeer lage kosten
  2. 100% transparantie
  3. Je advertentie wordt gepubliceerd in een ‘schrijversomgeving’
  4. Drie maanden gratis adverteren

 

Heb je vaker een taalvraag, stel je vraag dan gerust aan De Schrijfdokter. Heb je een stuk tekst dat gecorrigeerd dient te worden, gebruik dan ons offerteformulier om een scherpe offerte te ontvangen. De Schrijfdokter hanteert altijd de taalregels en -richtlijnen van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.