Scriptie nakijken

Laat je scriptie nakijken door een professional

Standaard binnen 3 dagen retour – Geen extra kosten bij spoedopdracht – Betaling mag achteraf – Scriptie opsturen in delen is mogelijk. Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter! Je tekst wordt professioneel ontdaan van alle taalfouten.

Optie 1 - € 0,012 p/wrd

Optie 1Professionele controle op slechts de spelfouten in jouw tekst, onder meer geschikt voor spoedopdrachten. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document. Let op: telt je document minder dan 3000 woorden, dan geldt een tarief van € 0,030 per woord.

Optie 2 - € 0,015 p/wrd

Optie 2 – Gedegen controle op spelling én grammatica. Je tekst wordt in zijn geheel ontdaan van alle spel- en grammaticale fouten. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document. Let op: telt je document minder dan 3000 woorden, dan geldt een tarief van € 0,030 per woord.

Optie 3 - € 0,018 p/wrd

Optie 3 – Gedegen controle op spelling en grammatica, het gebruik van leestekens, logische zinsbouw, APA en alle andere mogelijke fouten. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document. Let op: telt je document minder dan 3000 woorden, dan geldt een tarief van € 0,030 per woord.

 

Klik op het pakket dat bij je past en vul de informatie in op de offerteaanvraag. Binnen 24 uur krijg je een bevestiging van de definitieve kosten. Hou er rekening mee dat de kosten hoger kunnen uitvallen naarmate de kwaliteit van je tekst slechter is. Maar een afwijkend tarief wordt altijd van tevoren besproken.

Wat kun je van ons verwachten

  1. Binnen 3 werkdagen gecorrigeerd retour
  2. Je betaalt géén btw
  3. Wij berekenen géén toeslag voor spoedopdrachten
  4. Wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst. Je hoeft het alleen maar te checken en je bent klaar!
  5. Je kan een korting van 10% op de totaalprijs krijgen als je een post van De Schrijfdokter deelt in jouw kennissen- en vriendenkring (via Facebook of Instagram)

scriptie nakijken

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand het totaalaantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal fouten in de tekst.

Heb je een spoedopdracht? Vraag ons dan direct naar de mogelijkheden. De Schrijfdokter rekent geen extra kosten voor een spoedopdracht. Daarom zijn we gemiddeld een kwart goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Check dus eerst goed wat de kosten zijn. Maak daarna een weloverwogen keuze.

scriptie nakijken spoed

 

 

 

Wij willen je document graag foutloos afleveren. Bevat jouw scriptie of verslag meer dan 10.000 woorden? Dan wordt het echter lastig om dat binnen 24 uur te corrigeren. Daarvoor hebben we minimaal twee werkdagen nodig. Kortom, laat ons weten wat je wensen zijn. Wij laten je dan snel weten wat we voor je kunnen doen.

Ook voor het corrigeren van je boek/manuscript of zakelijke correspondentie kun je ons benaderen. Wat betreft de taalregels gaat De Schrijfdokter altijd uit van de regels en richtlijnen van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.

 

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul dan dit formulier in. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bellen of mailen mag natuurlijk ook via 06 – 14 87 45 86 of info@deschrijfdokter.com.