Scriptie nakijken

Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter

Wil je er zeker van zijn dat je verslag of scriptie compleet foutloos is? Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter! Je tekst wordt ontdaan van alle taalfouten en je profiteert direct van alle voordelen. En het mooie is… wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst! Je hoeft onze aanpassingen alleen maar even te checken en je bent klaar!

Het standaardtarief is € 0,012 per woord. Maar als jouw tekst kwalitatief al heel goed is, dan passen we het tarief naar beneden aan. Benieuwd? Klik op onderstaande button en upload je scriptie of verslag. Dan krijg je binnen 24 uur te horen wat de kosten zijn.

Nu offerte aanvragen

Wat kun je van ons verwachten?

 1. Binnen 3 werkdagen gecorrigeerd retour
 2. Je betaalt géén btw
 3. Wij berekenen géén toeslag voor spoedopdrachten
 4. De Schrijfdokter hanteert de strenge 5-stappencontrole

Let op! Telt je scriptie minder dan 5000 woorden, dan gelden andere tarieven. Zie hieronder:

 • Correctie tot 1000 woorden  – € 0,030 per woord
 • Correctie tot 3000 woorden – € 0,020 per woord
 • Correctie tot 5000 woorden – € 0,015 per woord

scriptie nakijken

Wat doen we voor u?

 1. Verbeteren van spelfouten
 2. Herstellen van grammaticale fouten
 3. Correct toepassen van leestekens (interpunctie)
 4. Zinsbouw controleren
 5. Indien nodig stellen we alternatieve formuleringen voor
 6. We signaleren een inconsistente manier van schrijven
 7. We herkennen onduidelijkheden, bijvoorbeeld onjuiste samentrekkingen van spreekwoorden en gezegdes
 8. Je schrijfstijl wordt gerespecteerd

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand het totaalaantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal woorden dat De Schrijfdokter uiteindelijk heeft moeten corrigeren. Het corrigeren van een tekst bestaande uit bijvoorbeeld 10.000 woorden kost in de basis dus altijd € 120,-. Ook als er weinig fouten in staan.

Heb je een spoedopdracht? Vraag ons dan direct naar de mogelijkheden. In negen van de tien gevallen zijn wij in staat je scriptie binnen 24 uur na te kijken. scriptie nakijken spoedDe Schrijfdokter rekent geen extra kosten voor een spoedopdracht. Daarom zijn we gemiddeld een kwart goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Check dus eerst goed wat de kosten zijn. Maak daarna een weloverwogen keuze.

Wij willen je document graag foutloos afleveren. Bevat jouw scriptie of verslag meer dan 20.000 woorden? Dan wordt het echter lastig om dat binnen 24 uur te corrigeren.  Daarvoor hebben we minimaal twee werkdagen nodig. Kortom, laat ons weten wat je wensen zijn. Wij laten je dan snel weten wat we voor je kunnen doen.

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul dan dit formulier in. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bellen of mailen mag natuurlijk ook via 06 – 14 87 45 86 of info@deschrijfdokter.com.

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin