SEO schrijven

Hoger in Google – een kleine moeite

Wil je graag dat je tekst hoog scoort in de zoekmachines? Dan is zoekmachinevriendelijk schrijven (SEO-schrijven) vereist. SEO-schrijven is niet meer dan het dusdanig inrichten van een stuk tekst, zodat het door de zoekmachines – waaronder Google – wordt gewaardeerd en hoger in de zoekresultaten komt.

seo schrijven

Relevante tekst

SEO is een veelomvattend fenomeen. Alleen een goede en een zoekmachinevriendelijke tekst is vaak niet genoeg voor een hoge positie in Google. Echter, een goed geschreven tekst met relevante zoekwoorden op de juiste plek is er wél een wezenlijk onderdeel van. Als een tekst niet zoekmachinevriendelijk geschreven is, zal nimmer een hoge score in de zoekresultaten worden bereikt.

Wat doen we voor je?

  1. Benader ons en wij bekijken de reeds geschreven teksten.
  2. Er zal een uitgebreide zoekwoordenanalyse plaatsvinden.
  3. Overleg met opdrachtgever over de gewenste zoekwoorden.
  4. De teksten worden nu zoekmachinevriendelijk aangepast.
  5. Wij zorgen ervoor dat inhoudelijk niets verandert aan je teksten.
  6. Je tekst is nu op maat gemaakt en volledig zoekmachinevriendelijk.

 

seo schrijven

Hoe plaats ik mijn teksten in de CMS?

Naast het feit dat je teksten zoekmachinevriendelijk geschreven moeten zijn, is er nog meer van belang. Het is belangrijk je teksten middels de juiste plug-in (bijvoorbeeld Yoast) in je CMS te plaatsen. Dit is noodzakelijk voor een zo hoog mogelijke score in de zoekmachines. De Schrijfdokter doet dat graag voor je. Laat het ons weten.

Beschik je al over teksten die op een zoekmachinevriendelijke manier zijn geschreven, maar twijfel je of ze qua spelling en grammatica wel correct zijn? Laat het ons weten via het offerteformulier, via info@deschrijfdokter.com of bel anders even gewoon naar 06 – 14 87 45 86.