Speech

Speech schrijven

Een speech schrijven is niet iets wat je even tussendoor doet. Neem de tijd hiervoor en houd je aan de opbouw die vereist is voor het schrijven van een succesvolle speech. Het is een kwestie van schrijven en weer schrappen totdat je tot de laatste letter tevreden bent.

speech schrijven

De Schrijfdokter schrijft!

Een goede, boeiende en succesvolle speech is perfect opgebouwd. Hoe zoiets dient te gebeuren, is lastig te zeggen. Het schrijven van een speech moet je eigenlijk in de vingers hebben; je moet aanvoelen waar een luisteraar op zit te wachten. De Schrijfdokter is ervaren in het schrijven van speeches. Onze schrijvers weten als geen ander hoe je zo’n tekst moet opbouwen om tot een bevredigend resultaat te komen.

De Schrijfdokter speecht!

In het ideale scenario is de spreker ook de schrijver. De schrijver weet tenslotte exact welke passages in de tekst benadrukt moeten worden. Hij weet eveneens op welke momenten hij een stilte moet laten vallen. Als een ander de speech uitspreekt, bestaat de kans dat het onnatuurlijk overkomt. Laat het ons weten als je zowel een speech als een spreker nodig hebt. De Schrijfdokter komt met plezier naar de betreffende locatie toe om de speech uit te spreken.

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

Heb je nog vragen over het schrijven van een speech? Benader ons gerust. Heb je reeds een speech geschreven en wil je ‘m graag laten controleren op spelling en grammatica? Kijk dan op de pagina Zakelijke correctieservice.  Voor andere vragen, bel ons op 06 – 14 87 45 86 of mail naar info@spellingscontrole.com.