Gemeentegids.org

Gemeentegids.org – oplichters!

Laatst ontvingen we weer eens een mail van een van de internetoplichters die in Nederland actief zijn. Het zijn de jongens – Rogier en Matthijs, als ik de mails mag geloven – van Gemeentegids.org die je proberen wijs te maken dat je in het verleden bij hen reeds een abonnement hebt afgesloten. Daar is dus niets van waar. Pure oplichting!

Reageer niet op gemeentegids.org

Het is mogelijk dat je na ontvangst van hun bericht even twijfelt. Maar denk goed na of je daadwerkelijk in het verleden een abonnement hebt afgesloten. Bij twijfel, geen geld overmaken. Ikzelf twijfelde gelukkig niet en heb ze direct op de hoogte gesteld van het bericht dat je nu leest. Nogmaals, ga niet in op de mail van Gemeentegids.org. Hieronder tref je een mail zoals ik die laatst van hen heb ontvangen.

gemeentegids.org

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van ons jaarlijks onderhoud sturen wij u de jaarlijkse offerte inzake uw internetadvertentie op de Gemeentegids met de onderstaande specificaties:

In het bedrijvengedeelte bent u als adverteerder te vinden op bedrijfsnaam en plaats. Bij uw advertentie komt een link naar de bedrijvengids, een routeplanner met plattegrond en een ‘’meer info’’ knop met een link naar uw website, e-mailadres en telefoonnummer. Hiermee zullen klanten direct contact met u kunnen opnemen. Tevens kunt u op verzoek 2 trefwoorden toevoegen waarmee klanten u sneller kunnen vinden.

Verschijningsdatum: Maand na datum (opdracht onder voorbehoud)
Prijs: 195,- per jaar exclusief 21% btw
Pakket: Basispakket
Internetadres: www.gemeentegids.org
Looptijd: 12 maanden (hierna volgt automatische verlenging)

Zoekwoorden: Op eigen aandragen, of indien aanwezig zie onderstaande vermelding.

Uw bedrijfsvermelding

 Bedrijfsnaam: I-Press Nederland

Adres: Jan Erasstraat 13

Postcode:

Plaats: Tilburg

 

Telefoonnummer: +31614874586
Website: www.persberichtenschrijven.nl
E-mailadres: info@persberichtenschrijven.nl

Zoekwoorden: Geen zoekwoorden opgegeven

Indien alles correct is en u hiermee akkoord gaat, stuur dan binnen 72 uur na ontvangen van deze email een akkoord per e-mail met daarin uw naam en factuurgegevens naar dit e-mailadres. Eventuele aanpassingen kunt ook per email aan ons doorgeven. Wij zullen dit direct voor u aanpassen en uw gegevens updaten zodat uw klanten u weer snel kunnen vinden. U krijgt dezelfde dag alles nog per email toegestuurd met alle informatie die u nodig heeft.

Met vriendelijke groet,

Rogier van Gelder
www.gemeentegids.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.