Tekst laten schrijven

Ga voor een tekst die beklijft

Een tekst schrijven klinkt eenvoudiger dan het is. Enthousiast zet je je pc aan en opent het programma Word. En dan… tja, dan wordt het lastig. Hoe schrijf je nu exact wat je in je hoofd hebt? De Schrijfdokter is hierin een expert. Wij zetten uw gedachten op een professionele manier op papier. En natuurlijk met een foutloze spelling en grammatica.

Waar kunnen we je mee helpen

Hieronder tref je een aantal buttons die je direct leiden naar de gewenste pagina. Wil je een tekst schrijven (of laten schrijven) en staat jouw onderwerp er niet bij? Benader ons dan gewoon via de mail of telefoon. De kans is groot dat we je toch kunnen helpen. En wat ook belangrijk is: we willen het graag voor de klant betaalbaar houden. Vraag dus gerust naar de tarieven.

boek schrijven

Boek schrijven

Wil je een boek schrijven en weet je niet exact waar je moet beginnen? Druk dan in ieder geval op bovenstaande button en lees de betreffende pagina door. Met onze tips ben je al gauw een eind op weg. Binnenkort bieden wij via deze site een complete handleiding aan voor het schrijven van een boek.

websiteteksten schrijven

Websitetekst schrijven

Een tekst schrijven voor je website is geen sinecure. Want wat is nu een pakkende tekst en wat willen mijn klanten graag lezen? Belangrijk is aan te geven welk voordeel je klant heeft als hij met jou in zee gaat. Maar er is meer…

persbericht schrijven

Persbericht schrijven

Als het gaat om een persbericht schrijven, dan kan De Schrijfdokter je alle ins en outs geven. Wij werken nauw samen met ons dochterbedrijf I-Press Nederland, een klein persbureau in het zuiden van het land. Wij helpen je met een professioneel persbericht! Tot aan de verspreiding toe.

nieuwsbrief schrijven

Nieuwsbrief schrijven

Bestaat jouw nieuwsbrief nog steeds uit onder meer de onderwerpen “Wist je dat…?” Dan is het zeker een idee je nieuwsbrief eens flink te updaten. Raak je lezer met de juiste bewoordingen, en het aantal reacties op je nieuwsbrief zal aanzienlijk stijgen.

blogs schrijven

Blog schrijven

Het schrijven van een blog kan zeer nuttig zijn. Lees op de onderliggende pagina meer over het nut van een blog. Tevens lees je hier hoe je middels een blog je website relatief eenvoudig hoger kan laten scoren in de zoekmachines. Interessant, toch?

speech schrijven

Speech schrijven

Een speech schrijven dient absoluut door een vakman te gebeuren. Een fantastisch geschreven speech opent deuren die altijd gesloten waren. Echter, een speech vraagt wel om een minutieuze afstemming. Lees hier meer over de basis van een speech.

rouwtekst schrijven

Rouwtekst schrijven

Het uitspreken van een rouwtekst ten tijde van een uitvaart is lastig en emotioneel. Het spreekt voor zich dat het voorwerk – een tekst schrijven voor de plechtigheid – op een gedegen manier moet plaatsvinden. De Schrijfdokter schrijft uw rouwtekst professioneel en respectvol.

seo schrijven

Seo schrijven

Wil je commercieel scoren met je websiteteksten, dan is het zogenaamde seo schrijven vereist. Als je je teksten de juiste structuur meegeeft met daarin de juiste zoekwoorden, dan kun je zomaar hoog scoren in de zoekmachines en je omzet laten stijgen.

Wil je graag een tekst laten schrijven, benader ons dan via info@deschrijfdokter.com of vraag een vrijblijvende offerte aan. Gewoon bellen mag natuurlijk ook. Dat kan via 06 – 14 87 45 86.