Tekstcorrectie

Tekstcorrectie / redigeren scriptie, boek of brief

tekstcorrectie

tekstcorrectie

Het redigeren van een tekst is net even anders dan het uitvoeren van een spellingscontrole. Daar waar spellingscontrole slechts de typ- en spelfouten corrigeert, zorgt het redigeren voor een algehele verbetering van de tekstopbouw.

Als je dus niet tevreden bent over de opbouw van je tekst, geef dit specifiek aan ons door voordat je een opdracht plaatst. De tekst zal voorafgaand aan het redigeren nauwkeurig worden bekeken. Op deze wijze kunnen we een zo voordelig mogelijk tarief voor je berekenen.

De mensen van De Schrijfdokter corrigeren dagelijks brieven, scripties en proefschriften. Ook voor het corrigeren van websiteteksten, persberichten, nieuwsbrieven en commerciële brieven mag je ons benaderen.

Redigeren – waar letten we op:

1. Spelling
2. Grammatica
3. Interpunctie (gebruik van leestekens)
3. Logische zinsbouw

 

Heb je nog vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen. Bel ons op 06-14874586 of mail naar info@spellingscontrole.com. Geheel vrijblijvend kijken we dan naar je teksten en laten we weten wat de kosten voor de werkzaamheden zullen bedragen. Kijk voor de standaardtarieven op de pagina Tarieven.

Ook voor het schrijven van diverse teksten kun je ons benaderen. Kijk dan eerst eens op de andere website van De Schrijfdokter. Laat daar een reactie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

contactpagina twitter contact facebook contact