Uitleg adverteren

De voordelen van adverteren bij De Schrijfdokter

Fijn dat je benieuwd bent naar de voorwaarden om op deze site te adverteren! Voor jouw informatie: onze site heeft jaarlijks 300.000 bezoekers, waarvan 90% unieke bezoekers. Op veel plaatsen op het internet bestaat de mogelijkheid om te adverteren. Maar waarom zou je dat op deze site doen?

Bij succesvol adverteren gaat het erom dat je advertentie gezien wordt. Dat klinkt logisch, maar als je advertentie ergens onder aan een pagina wordt weggestopt, is de kans op succes klein. Wij bieden je drie advertentieruimtes aan. Al deze ruimtes staan zo goed als bovenaan op de betreffende pagina’s. Dus de zichtbaarheid van jouw advertentie is gegarandeerd. Maar adverteren op deze site biedt je meerdere voordelen. Lees verder onder de afbeelding.

adverteren de schrijfdokter

Voordeel 1.

De maandelijkse kosten om te adverteren zijn in vergelijking met andere aanbieders zeer laag. Aan de rechterkant van de websitepagina staan enkele advertentieblokken. Zie het volgende voorbeeld: Dankjewel of dank je wel. De kosten voor het adverteren in een van die blokken bedragen slechts € 25,- per 5000 gegarandeerde views.

Voordeel 2.

Je advertentie krijgt een vaste plek op onze site. Daardoor kun je eenvoudig – als je dat zou willen – controleren of je advertentie nog steeds wordt getoond. Er wordt dus niet gerouleerd met advertenties, zoals je dat op andere sites wel ziet. Dit doen wij om de transparantie te waarborgen.

Voordeel 3.

Elke adverteerder krijgt gratis een clickable e-book (pdf) van maar liefst 150 pagina’s waarin we de 150 meest gestelde taalvragen beantwoorden. Dit e-book is de afgelopen maanden zorgvuldig opgesteld door twee ervaren correctors.

 

adverteren voorwaarden

Voorwaarden

Wij hanteren slechts een paar duidelijke voorwaarden. Verder zitten er geen addertjes onder het gras en is het allemaal zo transparant als mogelijk. Enkele voorwaarden:

  • Minimale afname van 6 maanden
  • Het gehele bedrag dient vooraf te worden betaald
  • De afbeelding van je advertentie moet worden aangeleverd in een afmeting van 250 x 250

Google Analytics

Wil je weten op welke pagina je advertentie komt te staan? En wil je – ter controle – ook weten hoe vaak die pagina maandelijks wordt bezocht? Wij sturen bij elke aanvraag om te adverteren een printscreen uit ons Google Analytics-account mee. Hiermee is het voor jou duidelijk hoe vaak de pagina (waar jouw advertentie op komt te staan) daadwerkelijk wordt bezocht in een bepaalde periode.

Is je interesse er nog steeds? Ik hoop het. Benader ons dan via het offerteformulier. Bellen mag natuurlijk ook op 06-14874586. Of mail ons via info@deschrijfdokter.com. Graag tot gauw!