Websiteteksten

Websiteteksten – het ultieme visitekaartje

Slechts eenmaal kun je een eerste indruk maken. Als ondernemer doe je dat doorgaans met overtuigende en prikkelende websiteteksten. Dit is hét moment om de lezer duidelijk te maken waarom hij voor jou moet kiezen.

Waarom zijn websiteteksten zo belangrijk?

  • Het is vaak de eerste vorm van communicatie met een potentiële klant.
  • Middels de teksten kun je je producten en diensten aanbieden.
  • Je kunt de klant laten weten wat voor hem de voordelen zijn en waarom hij juist voor jou moet kiezen.

Te vaak zien we dat de teksten niet aan de gewenste eisen voldoen. Dat komt omdat een ondernemer soms vanuit zichzelf denkt, en niet vanuit de klant. Voor een klant – en vaak is een klant een leek – is de boodschap op de homepage niet altijd duidelijk. Kortom: we laten dan simpelweg een kans liggen om een order en dus geld binnen te halen.

websiteteksten schrijven

Websiteteksten – seo

Als je je teksten gaat (her)schrijven, denk dan ook aan het aspect seo. Elders op deze website staat een en ander vermeld over dit onderwerp. Schrijf je je teksten zoekmachinevriendelijk (dus volgens de geldende seo-regels), dan is de kans aanwezig dat je site hoger scoort in de zoekmachines. Meer hierover vind je op de pagina Seo schrijven.

Websiteteksten laten corrigeren

De Schrijfdokter kijkt vrijblijvend naar de teksten op je site. Wij laten je dan weten of je websiteteksten goed genoeg zijn en of ze voldoen aan de huidige seo-regels. Zo niet, dan passen we het graag aan. Alvorens we dat doen, sturen we je een scherpe en passende offerte. Wil je hierover meer weten, kijk dan eens op de pagina Zakelijke tekstcorrectie. Daar staan wellicht enkele interessante opties als het gaat om tekstcorrectie en bijbehorende tarieven.

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin

Start nu met professionele websiteteksten en overtuig de potentiële klant van jouw producten en diensten. Benader ons via info@spellingscontrole.com of bel naar 06 – 14 87 45 86.