Spellingscontrole

De Schrijfdokter – snel, professioneel en betaalbaar

De website www.spellingscontrole.com geeft antwoord op al je tekstvragen. Twijfel je over de juiste schrijfwijze van een bepaald woord? Of heb je een scriptie, brief of rapport die nagekeken dienen te worden op spelling en grammatica? Laat het ons weten.

spellingscontroleVoordat wij aan het werk gaan, bepalen we in overleg met jou de tarieven die wij rekenen voor ons werk. Pas dan gaan we aan de slag. Gedurende de werkzaamheden houden we contact met je. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van het werk.

 

Spellingscontrole – pakketten op aanvraag

  1. Controle van spelling, grammatica, interpunctie (gebruik van leestekens) en logische zinsbouw.
  2. Alles wat bij punt 1 staat vermeld, inclusief een logische tekstopbouw van je scriptie, brief of rapport. Ook zijn wij in staat een zakelijke brief een commerciële inslag te geven.

stopJe ziet het. Wij bieden pakketten op maat. Een bedrijf vraagt om een andere benadering dan een student. De één is reeds gebaat bij het corrigeren van de spelling en grammatica. De andere wil een volledige correctie inclusief een logische opbouw van de gehele tekst.

Je teksten worden vertrouwelijk behandeld. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een acceptabele aflevertijd. Dat wil zeggen dat we proberen je teksten binnen een redelijke termijn gecorrigeerd te retourneren. Mochten we na de tekstcorrectie nog interessante schrijftips hebben, dan laten we dat zeker weten.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: “Hanteren jullie nu de spelling uit het Groene Boekje of juist het Witte Boekje?” Voor moeilijke en spellingscontrole-onzetaalinteressante taalkwesties wenden wij ons doorgaans tot Het Genootschap Onze Taal. Dit genootschap corrigeert onder meer jaarlijks Het Nationaal Dictee. Alleen daarom lijkt het ons verantwoord om in specifieke gevallen juist hen te raadplegen. Druk rechts op de afbeelding en neem eens een kijkje op hun site.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via onderstaande Contact-button.

contactpagina twitter contact facebook contact