Spellingscontrole

De Schrijfdokter is het medicijn tegen slechtlopende teksten en spelfouten. Wij verrichten een professionele en betaalbare grammatica- en spellingscontrole op alle teksten. En voor het corrigeren van scripties – hoe groot deze ook is – rekenen we maximaal € 95,-.

Professionele grammatica- en spellingscontrole

stome leraarDe Schrijfdokter corrigeert je teksten op een professionele wijze. Voor slechts € 0,008 per woord is je tekst ontdaan van alle fouten en is de zinsbouw indien nodig keurig aangepast. De Schrijfdokter is reeds 8 jaar dagelijks actief als schrijver en corrector van de meest uiteenlopende teksten. Bij facturering is de spellingscontrole op je teksten vrij van BTW.

 

Waarop wordt je tekst gecorrigeerd?

  1. Spelling
  2. Grammatica
  3. Interpunctie (gebruik van leestekens)
  4. Logische zinsbouw

Je teksten worden vertrouwelijk behandeld. Mochten we na de tekstcorrectie nog interessante schrijftips hebben, dan laten we dat zeker weten. Ook in het weekend kun je De Schrijfdokter benaderen voor het corrigeren van teksten. Maar let op: in het weekend gelden afwijkende tarieven.

Waarom kiezen voor De Schrijfdokter?

  1. Correcties al vanaf € 0.008 per woord
  2. Betaling mag achteraf plaatsvinden
  3. Wij leveren gegarandeerd foutloze teksten
  4. De Schrijfdokter berekent géén BTW !

 

Mail nu uw tekst naar info@spellingscontrole.com of ga naar Contact

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: “Hanteren jullie nu de spelling uit het Groene Boekje of juist het Witte Boekje?” Voor moeilijke en spellingscontrole onze taalinteressante taalkwesties wenden wij ons doorgaans tot Het Genootschap Onze Taal. Dit genootschap corrigeert onder meer jaarlijks Het Nationaal Dictee. Alleen daarom lijkt het ons verantwoord om in specifieke gevallen juist hen te raadplegen. Druk rechts op de afbeelding en neem eens een kijkje op hun site.

Heb je nog vragen? Laat het ons dan gerust weten via onderstaande contactbutton. Heb je een tekst die moet worden gecontroleerd? Stuur ‘m aan ons door en wij geven vrijblijvend ons advies.

contactpagina facebook-contact twitter-contact-300x146 linkedin