Scriptie nakijken

Laat je scriptie nakijken door De Schrijfdokter! Voor slechts € 110,- corrigeren we de eerste 15.000 woorden. Daarna hanteren we een tarief van € 0,01 per woord. Benader De Schrijfdokter en profiteer direct van de voordelen.

scriptie nakijken groene boekje

Scriptie nakijken – wat zijn deze voordelen?

  1. Correctie van je scriptie kost € 110,- voor 15.000 woorden (daarna € 0,01 per extra woord)
  2. Binnen 3 werkdagen retour
  3. Je betaalt géén BTW
  4. Wij berekenen géén toeslag voor spoedopdrachten

Scriptie nakijken – waar wordt je tekst op gecontroleerd?

  1. Spelling
  2. Grammatica
  3. Interpunctie (gebruik van leestekens)
  4. Logische zinsbouw

Benader ons nu via onderstaand formulier, bel ons op 06 – 14 87 45 86 of mail naar info@spellingscontrole.com.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)

De Schrijfdokter rekent geen extra kosten voor spoedopdrachten. Daarbij zijn we ongeveer een kwart goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Check dus eerst goed wat de kosten zijn. Maak daarna een weloverwogen keuze.

Wij willen je document graag foutloos afleveren. Bij scripties die meer dan 10.000 woorden bevatten wordt dat gewoon een lastig verhaal om dat binnen 24 uur foutloos te realiseren.  Daarvoor hebben we minimaal twee werkdagen nodig. Kortom: laat ons weten wat je wensen zijn. Wij laten je dan snel weten wat we voor je kunnen doen.

Ben je in het bezit van een andersoortige tekst dan een scriptie, ook dan kun je bij ons terecht voor een professionele tekst- en spellingscontrole. Bel ons op 06 – 14 87 45 86 of mail ons op info@spellingscontrole.com. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

controleren scriptie  spellingscontrole scriptie