Homepage

Spellingscontrole – professioneel en betaalbaar

De website www.spellingscontrole.com geeft antwoord op al uw tekstvragen. Twijfelt u over de juiste schrijfwijze van een bepaald woord? Of hebt u een (commerciële) brief die nagekeken dient te worden op spelling en grammatica? Laat het ons weten.

spellingscontroleVoordat wij aan het werk gaan, bepalen in overleg met u eerst de tarieven die wij rekenen voor ons werk. Daarna gaan we aan de slag. Gedurende de werkzaamheden houden we – indien nodig – contact met u. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van het werk.

Spellingscontrole – specialisaties:

Spellingscontrole – pakketten op aanvraag

  1. Controle van spelling, grammatica, interpunctie (gebruik van leestekens) en logische zinsbouw.
  2. Alles wat bij punt 1 staat vermeld, inclusief een logische (en eventueel commerciële) indeling van de gehele tekst.

stopU ziet het. Wij bieden pakketten op maat aan. Wij realiseren ons dat bijvoorbeeld een bedrijf een andere benadering vraagt dan een student. De één is reeds gebaat bij het corrigeren van de spelling en grammatica. De anders wil een volledige correctie inclusief een logische opbouw van de gehele tekst.

Uw teksten worden vertrouwelijk behandeld. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een acceptabele aflevertijd. Dat wil zeggen dat we proberen uw teksten binnen een redelijk termijn gecorrigeerd aan u te retourneren. Mochten we na de tekstcorrectie nog interessante schrijftips hebben, dan laten we dat zeker weten.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt: “Hanteren jullie nu de spelling uit het Groene Boekje of juist het Witte Boekje?” Voor moeilijke en spellingscontrole-onzetaalinteressante taalkwesties wenden wij ons doorgaans tot Het Genootschap Onze Taal. Dit genootschap corrigeert onder meer jaarlijks Het Nationaal Dictee. Alleen daarom lijkt het ons verantwoord om in specifieke gevallen juist hen te raadplegen. Druk rechts op de afbeelding en neem eens een kijkje op hun site.

Hebt u nog vragen? Laat het ons weten via onderstaande Contact-button.

contactpagina twitter contact facebook contact