Scriptie

Scriptie laten nakijken? Voor € 110,-* is je hele scriptie gecorrigeerd op spelling, grammatica, zinsbouw en gebruik van leestekens. Benader De Schrijfdokter en profiteer direct van de voordelen. Maar let op: wij corrigeren geen Engelstalige teksten.

Wat zijn deze voordelen?

  1. Het kost je maximaal € 110,- *
  2. Binnen 3 dagen retour
  3. Gegarandeerd foutloze teksten
  4. Je betaalt géén BTW
  5. Wij berekenen géén extra kosten voor spoedopdrachten

fietsers-afsappen

Waar wordt je tekst op gecontroleerd?

  1. Spelling
  2. Grammatica
  3. Interpunctie (gebruik van leestekens)
  4. Logische zinsbouw

Als je niet bekend bent met de correctiefunctie in Word, klik dan op de pagina Aanpassingen in Word. Daar heb ik kort en bondig beschreven hoe jij – puur optisch – in je bestand de aanpassingen kunt oproepen en ook weer kan laten verdwijnen. Het is heel simpel.

Of wil je weten hoe de correcties eruitzien wanneer je je tekst gecorrigeerd krijgt toegestuurd? Klik dan op de pagina Hoe zien de correcties eruit?

Benader ons nu via onderstaand formulier, bel ons op 06 – 14 87 45 86 of mail naar info@spellingscontrole.com.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bijlage (alleen .doc, .docx of .rtf en maximaal 1Mb groot, gebruik in geval van twijfel of storing het e-mailadres info@spellingscontrole.com)

Foutloze scriptie voor slechts € 110,-

Jouw teksten zijn na de correctie van De Schrijfdokter gegarandeerd foutloos. Kies voor een betaalbare spellingscontrole van De Schrijfdokter. Voor slechts € 110,- heb jij over een paar dagen een foutloze scriptie in je mailbox. Waar wacht je nog op? Een mooier aanbod als hierboven beschreven kunnen we je niet doen.

* Het bedrag van € 110,- heeft betrekking op een scriptie van maximaal 15.000 woorden. Heb je een tekst die meer woorden bevat, houd dan rekening met een meerprijs van € 0,009 per woord.

 

controleren scriptie corrigeren scriptie redigeren scriptiespellingscontrole scriptie