Boek redigeren

Manuscript of boek redigeren

De Schrijfdokter helpt je graag met het corrigeren van je boek. Twee ervaren correctoren gaan ermee aan de slag. Je tekst is daarna printklaar. Je hoeft niets meer te doen! Stuur ons je tekst ter inzage en je hoort binnen 24 uur wat de kosten zijn en wanneer je het eindresultaat in handen hebt. 

Ik wil direct offerte aanvragen

 

Gratis boekpromotie

Plaats je bij ons een opdracht, dan krijg je na de correcties gratis de mogelijkheid om je boek te promoten. Dat vindt plaats middels een advertentie die jij mag plaatsen op deze website. Concreet gezegd: maar liefst 5.000 gegarandeerde views van je advertentie per maand, en dat gedurende drie maanden. Kijk in de rechterkolom op de voorbeeldpagina Dankjewel of dank je wel om te zien hoe het eruitziet. Interesse? Laat het ons weten!. En nogmaals, dit is geheel kosteloos en zonder voorwaarden.

Welk tarief past bij mijn wensen?

Wil jij graag een boek of manuscript zonder taalfouten? Laat dan je boek redigeren door een professional. Wij gaan met twee ervaren correctoren aan de slag en corrigeren het minutieus – woord voor woord en zin voor zin. Kies voor een van de onderstaande opties en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte in je mailbox!

Optie 1 - € 0,012 p/wrd

Optie 1 – Professionele controle op spelling en grammatica. Hierbij corrigeren we de aanwijsbare typ- en spelfouten. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

Optie 2 - € 0,015 p/wrd

Optie 2 – Gedegen controle op spelling, grammatica, gebruik van leestekens en logische zinsbouw. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

Optie 3 - € 0,018 p/wrd

Optie 3 – Gedegen controle op spelling en grammatica, het gebruik van leestekens, logische zinsbouw en alle andere mogelijke fouten. Ook de volgende zaken worden gecheckt:

  • opmaak (controle op dubbele spaties, onnodige witregels en inconsequente regelafstand)
  • klopt de verhaallijn
  • consequent gebruik van namen van de personages
  • klopt de tijdslijn

Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

 

Wat kun je van ons verwachten

  1. Als particulier betaal je géén btw.
  2. Betaling mag achteraf plaatsvinden (tot € 1000,-).
  3. Wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst. Je hoeft het alleen maar te checken en je bent klaar.

Ook belangrijk: wat doen wij NIET voor u?

Tijdens het corrigeren plaatsen wij in de kantlijn van het document opmerkingen in de zogenaamde ballonnetjes. Daarin vermelden wij onze adviezen naar aanleiding van zaken die we in de tekst aantreffen. Wij geven deze adviezen om de tekst te perfectioneren. Ze zijn dus niet noodzakelijk. Het is aan jou om te bepalen of je iets met deze adviezen doet. Het verwerken van deze adviezen is niet bij de prijs inbegrepen en zal je zelf moeten uitvoeren.

 

boek redigeren

Boek redigeren – betaal niet te veel!

Een geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

Ook voor het corrigeren van je scriptie of zakelijke correspondentie kun je ons benaderen. Wat betreft de taalregels gaat De Schrijfdokter altijd uit van de regels en richtlijnen van het Genootschap Onze Taal in Den Haag.