Boek redigeren

Laat je boek redigeren door De Schrijfdokter

Wil jij graag een boek of manuscript zonder taalfouten? Laat dan je boek redigeren door De Schrijfdokter! Wij gaan met twee ervaren correctoren aan de slag en corrigeren het minutieus – woord voor woord en zin voor zin. Kies voor een van de onderstaande opties en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte in je mailbox!

Optie 1 - € 0,010 p/wrd

Optie 1 – Professionele controle op spelling en grammatica. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

Optie 2 - € 0,012 p/wrd

Optie 2 – Gedegen controle op spelling, grammatica, gebruik van leestekens en logische zinsbouw. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

Optie 3 - € 0,014 p/wrd

Optie 3 – Gedegen controle op spelling en grammatica, het gebruik van leestekens, logische zinsbouw en alle andere mogelijke fouten. Ook wordt bij deze optie de opmaak gecontroleerd op onder meer dubbele spaties, onnodige witregels en inconsequente regelafstand. Klik op de button voor het aanvragen van een offerte en het uploaden van je document.

 

Wat kun je van ons verwachten

  1. Als particulier betaal je géén btw
  2. Betaling mag achteraf plaatsvinden (tot € 1000,-)
  3. De Schrijfdokter hanteert de strenge 5-stappencontrole
  4. Wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst! Je hoeft het alleen maar te checken en je bent klaar!

boek redigeren

Betaal niet te veel!

Een geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

 

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin