Uw zakelijke correspondentie in foutloos Nederlands

Manuscript of boek redigeren

De Schrijfdokter helpt je graag met je manuscript. Twee ervaren correctoren gaan je boek redigeren en leveren een foutloos document af. Je hoeft niets meer te doen! Stuur ons je tekst ter inzage en je hoort binnen 24 uur wat de kosten zijn en wanneer je het eindresultaat in handen hebt.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 0,015 per woord. Dus wil jij graag een boek of manuscript zonder taalfouten? Laat dan je boek redigeren door een professional. Wij gaan voor jou aan de slag en corrigeren de tekst minutieus – woord voor woord en zin voor zin. Stuur je manuscript naar info@deschrijfdokter.com en ontvang binnen 24 uur een offerte. In een enkel geval wijken we af van het genoemde tarief, bijvoorbeeld als de kwaliteit van de tekst heel goed of juist heel slecht is.

scriptie nakijken linkedinWat vinden anderen van De Schrijfdokter? Bekijk de aanbevelingen op mijn LinkedIn-pagina.

Hoe verwerken wij de aanpassingen?

Het manuscript dient te worden aangeleverd als een Word-document. In Word gebruiken wij de functie Wijzigingen bijhouden op het moment dat we starten met de correcties. Met deze functie kun je als opdrachtgever eenvoudig switchen tussen de originele versie, de aangepaste versie en de uiteindelijke schone versie.

 

boek redigeren

Wat kun je van ons verwachten

  1. Als particulier betaal je géén btw.
  2. Betaling mag achteraf plaatsvinden (tot € 500,-).
  3. Wij verwerken de aanpassingen direct in de tekst. Je hoeft het alleen maar te checken en je bent klaar.

Ook voor het corrigeren van je zakelijke correspondentie kun je ons benaderen. Wat betreft de taalregels gaat De Schrijfdokter altijd uit van de regels, richtlijnen en adviezen van het Genootschap Onze Taal in Den Haag. Deze organisatie is in Nederland leidend als het gaat om de Nederlandse taal. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het corrigeren van je document, benader ons via de offertepagina.

 

Menu