Boek redigeren

Boek redigeren – al voor € 0,012 per woord!

Wil jij graag een boek of manuscript zonder taalfouten? Laat dan je boek redigeren door De Schrijfdokter! Wij gaan met twee ervaren correctoren aan de slag en corrigeren het minutieus – woord voor woord en zin voor zin.

Wij doen als corrector al het werk. Dus na het terugsturen van het document hoef jij niets meer te doen. Natuurlijk is het wenselijk te checken wat wij hebben gecorrigeerd, maar in principe is al het werk door ons gedaan. Je manuscript kan linea recta naar de drukker of uitgever.

boek redigeren

Offerte aanvragen

Wil jij graag meteen weten wat de kosten zijn voor het corrigeren van je tekst? Klik op bovenstaande button en vul het offerteformulier in. We garanderen je het volgende:

  • Binnen 24 uur een reactie
  • Een scherpe offerte (staan er weinig fouten in je tekst, dan wordt het tarief per woord direct naar beneden bijgesteld)

Redigeren – basis

  1. Redigeren vindt plaats voor € 0,012 per woord.
  2. Hierbij wordt gelet op spelling, grammatica, interpunctie en logische zinsbouw (niet op opmaak).
  3. Je document wordt door twee verschillende correctors beoordeeld.
  4. Als particulier betaal je géén btw.
  5. De Schrijfdokter hanteert voor de correcties de strenge 5-stappencontrole.

Extra modules

  • Controle op opmaak – meerprijs is € 0,002 per woord. Hierbij kijken we onder meer naar het gebruik van spaties en spatieregels. Ook checken we (eventueel in overleg met de uitgever) het gebruik van tabs en onnodige ‘harde enters’.
  • Controle op verhaallijn – meerprijs € 0,002 per woord. Je tekst wordt gecorrigeerd op de juiste vermelding van personages en jaartallen. Tevens wordt de gehele logica van het verhaal gecheckt.

Let op!

De totale kosten worden berekend aan de hand van het aantal woorden in de tekst. Dus niet – zoals weleens wordt verondersteld – aan de hand van het aantal woorden dat De Schrijfdokter uiteindelijk heeft moeten corrigeren. Het corrigeren van een tekst bestaande uit bijvoorbeeld 100.000 woorden kost in de basis dus altijd € 1200,-. Ook als er weinig fouten in staan.

 

 

Betaal niet te veel!

Een geredigeerd boek in handen hebben is prettig, maar het is wel een kostbare zaak. Maar wist je dat bij aanvang al veel kosten bespaard kunnen worden? Zorg eerst dat de correctie op spelling en grammatica goed is uitgevoerd en dat je tekst is ontdaan van alle taalfouten. Ga dan pas naar de uitgever. Want de tarieven van een uitgever voor het redigeren van je manuscript zijn doorgaans hoger dan bij ons.

 

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul dan dit formulier in. Na ontvangst krijg je binnen 24 uur een offerte op maat. Bellen of mailen mag natuurlijk ook via 06 – 14 87 45 86 of info@deschrijfdokter.com.

boek redigeren twitter boek-redigeren-instagram scriptie nakijken facebook boek-redigeren-you-tube boek redigeren linkedin