Tekst controleren door De Schrijfdokter

Wil jij graag een foutloze tekst die direct te gebruiken is? Laat dan je tekst controleren door De Schrijfdokter. Druk op de button hieronder en binnen 24 uur heb je een scherpe offerte in je mailbox. Wij zorgen voor een prettig leesbare en vooral foutloze tekst. Wil je eerst meer weten over onze tarieven? Lees dan vooral even verder!

 

Laat je tekst controleren door De Schrijfdokter. Dat kan in sommige gevallen al voor € 0,012 per woord. En korte teksten heb je vaak al binnen 24 uur gecorrigeerd retour. Telt je tekst minder dan 3000 woorden, dan bedragen de kosten € 0,030 per woord. Maak hier je keuze:

Wat doen we exact voor je?

  1. Verbeteren van spelfouten
  2. Verbeteren van grammaticale fouten
  3. Correct toepassen van leestekens (interpunctie)
  4. Zinsbouw controleren
  5. We stellen alternatieve formuleringen voor
  6. We verbeteren een inconsistente manier van schrijven
  7. Optioneel: de opmaak van je document wordt geoptimaliseerd (check op harde enters, regelafstand, onnodige witregels, lettertype, etc.)

Kan ik ook een tekst laten schrijven

Vind je het lastig om een geschikte tekst op papier te krijgen? Leg dan je probleem voor aan De Schrijfdokter. We hebben ongetwijfeld wel wat tips waarmee je verder komt. Natuurlijk zijn we ook bereid de tekst in zijn geheel voor je te schrijven. Kijk hiervoor op de pagina Tekst schrijven. Op deze pagina zie je dat wij je kunnen helpen met het schrijven van een boek, websiteteksten, persbericht, nieuwsbrieven, blogs, speech en rouwteksten.

tekst controleren

Seo schrijven – maak je tekst goed vindbaar

Is het van belang dat je teksten goed worden gevonden in de zoekmachines? Laat ons dat weten! Voor een kleine meerprijs richten wij je tekst dusdanig in dat deze geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Maar let op: een hoge positie in de zoekmachines kunnen we niet garanderen. Heb je interesse? Kijk dan even op de pagina Zoekmachinevriendelijk schrijven.

Wil je graag een vrijblijvende offerte voor een uitgebreide spellingscontrole van je tekst? Vul dan dit formulier in. Na ontvangst krijg je binnen een dag een offerte op maat. Bellen of mailen mag natuurlijk ook via 06 – 14 87 45 86 of info@deschrijfdokter.com.

 

De schrijfwijze van een bepaald woord verandert weleens in het Nederlands. Dus is het handig in Nederland een website te hebben die leidend is als het gaat om deze veranderingen. De website van het Genootschap Onze Taal in Den Haag kan als zo’n website worden gezien. De Schrijfdokter volgt de lijn die deze organisatie ook volgt. Op deze wijze zijn we er zeker van dat de allerlaatste ontwikkelingen wat betreft de Nederlandse taal worden meegenomen in de correcties die we voor je uitvoeren.

Menu